AQ Serien

Visa som Rutnät Lista

12 Varor

Per sida
Fallande ordning
  1. 1 770,00 Sek
    Inkl. 25% moms, excl. Shipping Cost
  2. 2 100,00 Sek
    Inkl. 25% moms, excl. Shipping Cost
Visa som Rutnät Lista

12 Varor

Per sida
Fallande ordning

Vattentäta väskor

AQ - de vattentäta påsarna från Marinepool

Väskor är inte bara praktiska tillbehör, framförallt funktionella följeslagare - oavsett om de är på land eller på vattnet. AQ-serien (AQUA) täcker hela repertoaren på väskor, från sportiga ryggsäckar till snygga damer handväskor och shoppare till resväskor. De stora fickorna ger gott om förvaringsutrymme för personliga tillhörigheter och tillhörigheter och skyddas samtidigt mot stänkvatten. Det robusta materialet och det högkvalitativa utförandet karaktäriserar AQ-säckarna.

Stort utbud av väskor på marinepool.se

Förutom de vattentäta påsarna i AQ-serien har Marinepool andra väskor i sitt sortiment. Segelserien med dukväskorna understryker marint arv från Marinepool som ingen annan linje. Men även för affärsverksamheten erbjuder Marinepool exklusiva affärskort och välrenommerade bagage samt trendiga damväskor för den fashionmedvetna fashionisten i den exklusiva serien Régates Royales.

Väskor i den officiella Marinepool Shop

Upptäck den fantastiska världen av marina väskor till honom och henne i Marinepools webbutik och beställ riskfritt med kreditkort eller via Klarna.