Fleece

Visa som Rutnät Lista

8 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

8 Varor

Per sida
Fallande ordning

Varma fleecejackor

Fleece jackor - ett måste för varje seglare

Fleece är ett mjukt, fluffigt polyestertyg med isolerande egenskaper. Samtidigt är tyget extremt andningsbart och extremt lätt. Detta gör Fleece till den perfekta utomhusfunktionen. I regel är de mjuka fleecetextilerna mycket andningsbara och vindavvisande samtidigt. I jämförelse med ren (bomull) ull har fleece har ett superförhållande av insolationskapacitet.

Mångsidiga fleecestilar - ett måste för alla utomhusaktiviteter

Mångsidigheten i de olika typerna av polyesterväv ger rätt fleece för alla områden och alla krav. Du har mycket att välja på: Kuddig teddy fleece, hög loft, vare sig som en lätt vindstopp eller som en speciellt andningsbar och isolerande jacka. I kombination med en hardshell som en väderbeständig jacka eller en lätt softshelljacka mot vinden - med Zweibelprinzip och en fleece har du alltid rätt klimatkomfort för att ändra väderförhållanden. Marinepool har utvecklat en ultra-tunn och super lätt fleecejacka med en slät yta. Det innovativa och moderna B3-materialet passar perfekt in i Fleece Jacket-konceptet av Marienpool. Men inte bara mikrofleece tillverkad av polyesterväv, utan även blandat tyg med elastan, polyamid och ull med utseendet på en stickad yllepulver inkluderar det brett utbudet från Marinepool. Dessa TecWooljackor är inte bara varma, de är också lätta att ta hand om, de är dimensionellt stabila och iblir inte sneda trots att det är ett elastiskt material.

Köp TecWool jackor online på Marinepool Onlineshop

Upptäck hela världen av funktionella tyger! Oavsett om det är ett funktionellt mellanskikt eller som en snygg favoritjacka - med en Marinepool fleecejacka har du gjort rätt val. Köp ditt favorit objekt till din besättning eller team idag. Du kommer att älska det - oavsett om du går ut med hunden, i planet på vägen till semester eller segling! I vår Marinepool-webbshop kan du köpa enkelt, bekvämt och riskfritt med inköp på konto eller avbetalning via Klarna.