Underkläder

Visa som Rutnät Lista

4 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

4 Varor

Per sida
Fallande ordning

FUNKTIONELLA UNDERKLÄDER - ett måste för segling och skidåkning

FUNKTIONELLA UNDERKLÄDER FÖR KVINNOR OCH MÄN

Högkvalitativa underkläder för män och kvinnor är en väsentlig del av segling eller bergssport. Oavsett om du vill åka skidor, vandra eller segla, känns det innovativa funktionella underkläderna av Marinepool mjukt och lätt på huden och kan också andas. Så här skiljer du dig från konventionella bomullsunderkläder! I kombination med midja eller fleecejackor och med skyddande hardshell som segelduken eller skidyran är du väl rustad för alla äventyr och utomhusaktiviteter.

UNDERKLÄDER - OAVSETT OM DU SEGLAR, ÅKER SKIDOR - ELLER GÅR!

Underkläderna fungerar som ett baslager eller lägsta lager, som vilar direkt på huden. Här kommer den så kallade lökprincipen att spela in: den producerade fukt och svett transporteras bort från huden och absorberas av det innovativa tyget av funktionella fibrer. Då ledes fukten bort till utsidan. En våt känsla undviks därmed. Därför kan de funktionella underkläderna från Marinepool inte finnasi någon idrottares garderob.

LÅNGKALSONGER - UTAN SÖMMAR OCH KOMFORTABLA

En bra passform är avgörande för alla sportaktiviteter. Marinepools sportunderkläder anpassar sig optimalt till kroppen och är sömlöst. Värmeisolerade fibrer skyddar på ett säkert sätt kroppen från kall och vind och består av en andningsbar polyesterblandning. Som ett resultat absorberas svetten omedelbart och transporteras till utsidan. Med de funktionella underkläderna från Marinepool kan ingenting gå fel!