Sweatshirts och Hoodies

Visa som Rutnät Lista

10 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

10 Varor

Per sida
Fallande ordning

Ett måste för seglare: Långärmade skjortor!


Långärmade T-shirts är praktiska vardagssällskap för seglare

När softshelljackan och fleecejackan är för varma används praktiska långärmad toppar! Dessa tekniska toppar från Marinepool har långa ärmar och är särskilt bekväma att bära. Våra tekniska långvästar av bomull eller polyester kan kombineras på många sätt. Oavsett om du vill ha tekniska segelbyxor, seglingsjacka eller helt enkelt chinos - med dem finns det oändliga variationer!

Långärmat ger optimalt solskydd

Särskilt solskyddsmedel är en viktig faktor för seglare när man väljer segelkläder. En teknisk långärmad tröja från Marinepool kan också kombineras med en polotröja för att ge det nödvändiga solskyddet mot aggressiv UV-strålning.

Bekväm för mellansäsongen - Skjortor från Marinepool

Speciellt under den kalla årstiden eller under övergångsperioden är långärmad skjortor den perfekta följeslagaren. Under en varm midjayer jacka är du väl skyddad mot iskall vind och kyla. Men inte bara under segelduken ger Longsleeve dig en bra figur. Du kan kombinera detta med alla Tec modeprodukter, dessa skjortor är en riktig blickfångare! För att inte glömma våra coola hoodies. De levererar den perfekta stilen för den yngre generationen och erbjuder en mängd olika tekniska funktioner.