Skaljacka

Visa som Rutnät Lista

14 Varor

Per sida
Fallande ordning
  1. 1 110,00 Sek
    Inkl. 25% moms, excl. Shipping Cost
Visa som Rutnät Lista

14 Varor

Per sida
Fallande ordning

Skaljackan i Marinepools Onlineshop

Marinepools softshelljackor är ett måste för alla seglare!

De bekväma och lätta jackorna ger inte bara den perfekta fukttransporten utan också en hög grad av väderskydd. Den består av ett robust och vattenavstötande yttre skikt samt ett inre skikt som isolerar och transporterar genomträngande fukt på utsidan. Detta reglerar kroppstemperaturen och förhindrar överhettning. I Marinepools webbutik hittar du ett brett utbud av softshelljackor för kvinnor, män och barn!

SKALJACKAN FRÅN MARINEPOOL - GENUINE ALLROUNDJACKA

Softshell jackor är idealiska inte bara för segling. Även för bergsporter är de en populär följeslagare, eftersom de är särskilt lätta och erbjuder hög komfort. Softshelljackorna garanterar optimal rörelsefrihet tack vare det elastiska materialet och den snäva passformen. En bra känsla är de vattentäta softshelljackorna från Marinepool.

SOFTSHELLJACKORNA FÖR DAM, MÄN OCH BARN

I Marinepools webbutik hittar du ett brett utbud av softshelljackor. Oavsett om det gäller seglare, löpare eller bergsklättrare, är softshelljackorna mångsidiga. Dessa funktionella jackor kombinerar väderskydd, isolering och andning. I synnerhet för segellag är softshelljackor idealiska eftersom de kan ges för lagkläder eller företag med personlig logo.