Mellanlager

Visa som Rutnät Lista

15 Varor

Per sida
Fallande ordning
  1. 1 110,00 Sek
    Inkl. 25% moms, excl. Shipping Cost
  2. 2 210,00 Sek
    Inkl. 25% moms, excl. Shipping Cost
Visa som Rutnät Lista

15 Varor

Per sida
Fallande ordning

MELLANLAGERJACKOR I MARINEPOOLS ONLINESHOP

Marinepool Midlayer garanterar en perfekt kroppstemperatur med maximal prestanda! De lätta midskiktsjackorna isolerar i värme och kyla och transporterar fukten utvändigt. Således, även i dåligt väder för alla seglare finns inga ursäkter! Upptäck ett stort urval av midjageljackor och midgallsbyxor i Marinepools webbutik till låga priser!

EXTREMEMA LIGHT-TIGHT MIDLAYER JACKOR MED PRIMALOFT® FILLING

Den nya Marinepool Stavanger Midlayer Jackan är extremt lätt  tack vare dess vattentätning när den är våt. Primaloft®-materialet med sina fint spunna fibrer anpassar sig perfekt till kroppen och är andnings och vindtätt samtidigt. Syntetis ger dig den en enorm värmelagring och optimal isoleringsprestanda - perfekt för alla slags utomhusaktiviteter! På samma sätt som naturen bildar PrimaLoft®-fiber luftkammare som är fyllda med kroppsvärme och släpper sedan den samtidigt som den skyddas mot förkylningen. Den perfekta följeslagaren för varje seglare!

MIDLAYER JACKOR OCH MIDLAYER PANTER FRÅN MARINEPOOL - RIKTIG MULTIFUNKTION

Även bergsklättrare och löpare får valuta för pengarna med Marinepool midjayer jackor. På grund av den extremt lätta förpackningsstorleken är inga vandringar inga problem. Hitta ett brett utbud av midjayer jackor i Marinepools webbutik. Köp billiga funktionella, midlags- och softshell jackor bekvämt online.