Fleece

Visa som Rutnät Lista

13 Varor

Per sida
Fallande ordning
  1. Reducerat pris 995,00 Sek Ordinarie pris 1 330,00 Sek
    Inkl. 25% moms, excl. Shipping Cost
Visa som Rutnät Lista

13 Varor

Per sida
Fallande ordning

Fleece - den multifunktionella jackan utomhus!

FLEECEJACKAN FÖR ALLA TILLFÄLLEN FINNS I ONLINESHOP

Marinepools fleecejackor för både kvinnor och män klarar man sig inte utan! Oavsett om det gäller segling, sport eller annan utomhusaktivitet - fleece är en absolut garanti för värme! På grund av den robusta polyesterfiberen kan fleece-materialet tvättas och torkas inom kort! I kombination med en vattentät segeljacka är du väl skyddad från kallt och vått. Upptäck ett brett utbud av billiga fleecejackor för kvinnor, män och barn i Marinepools webbutik!

HÖG KVALITET, VARM OCH MYSIG - FLEECEJACKA

På grund av sin låga vikt är fleece poäng särskilt med sin höga bärkomfort. Fukt avvisas på ett tillförlitligt sätt och absorberas inte av ämnet. Genom att kombinera med funktionella jackor är du väl rustad för segling och vandring. Många seglare har ett stort urval av fleecejackor för olika användningsområden. I Marinepools webbutik hittar du rätt produkt!

FLEECEJACKAN - ETT MÅSTE FÖR VARJE SEGLARE!

Speciellt den lilla förpackningsstorleken gör fleecejackan till en populär följeslagare för seglare och utomhusutövare. Dessutom är fleece idealisk för isoleringsändamål. I synnerhet för barn är fleecejackan en av de mest populära kläderna i garderoben. Den snygga fleeceen ger en behaglig känsla på huden. Letar du efter en billiga fleecejacka för barn? På Marinepool.se hittar du det!