Racing

Visa som Rutnät Lista

20 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. 3 310,00 Sek
  Inkl. 25% moms, excl. Shipping Cost
 2. 3 310,00 Sek
  Inkl. 25% moms, excl. Shipping Cost
 3. 5 520,00 Sek
  Inkl. 25% moms, excl. Shipping Cost
 4. 3 640,00 Sek
  Inkl. 25% moms, excl. Shipping Cost
Visa som Rutnät Lista

20 Varor

Per sida
Fallande ordning

Ren adrenalinet med Marinepool Racing kollektionen!

Hög hastighet och adrenalin! Marinepool Racing Kollektion!

Med den senaste Marinepool Racing-samlingen tar vi all fart, avancerad teknik och adrenalinet till en högre nivå. Den helt nya Racing-serien har alla tekniska egenskaper och kombinerar dem i en revolutionerande regattakonfiguration som utan tvekan kommer att göra vårt segelhjärta snabbare.

Bekväm, snabb och perfekt

Oöverträffad komfort, den 3D-designade toppen ger maximal rörelsefrihet och passform. Mjuka neoprenmuffar ger perfekt passform och utmärkt skydd mot vatten på nacke och ärmar. Den nedre delen är också gjord av neopren och justerbar. Tryckta förstärkningar ökar slitstyrkan, medan reflextryck ökar säkerheten men inte vikten.

Bekväma och lätta segelbyxor

Bekväma och idealiska och extremt lätta är dessa segelbyxor. Elastiska kardborreband på höfterna ger utmärkt justerbarhet och fri rörlighet. Detta smarta, icke-porösa membran ger exceptionellt vattenbeständighet, andningsförmåga och låg kondensation. Benen har justerbara PU-manschettningar och är täta. Här har du de perfekta regatta kläderna du behöver inte fortsätta titta: Marinepool Racing Series.

Hög kvalitet till ett litet pris - Marinepool segelkläder

Letar du efter högkvalitativa oljeprodukter eller seglingskläder till låga priser? Du vill inte kompromissa med kvaliteten? Då är du på rätt ställe,Marinepool! Här hittar du det till ett rimligt pris.