Ocean

Visa som Rutnät Lista

9 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

9 Varor

Per sida
Fallande ordning

Ocean Kläder - Mycket effektiva och väderbeständiga kläder

Marinepool kläder kan du köpa billigt i webbutiken

Oavsett om det är svåra väderförhållanden - på höga hav eller i kustnära områden, i fiske, djuphavsfiske eller bara för utomhusaktiviteter - Marinepools marina kläder ger maximal komfort vid extrema väderförhållanden. Genom användning av hög kvalitet och utvalda material, såsom robust och tålig Cordura, kombinerat med modern beläggning, är vår högpresterande seglingskläder okänslig för smuts, vatten och nötning, även under maximal sport prestanda och extrema belastningar.

Hög kvalitet med det högsta skyddskravet kombinerat på Marinepool

Oavsett om man ger sin uppmärksamhet på skydd mot svåra väderförhållanden eller komfort och maximal värme - modernaste oilskin Marine Pool representerar både samtidigt som hög hållbarhet och robusthet och perfekt värmeväxling. Avgörande för hög komfort är optimal passform och en bekväm passform. Våra avslappnade regnbyxor är utrustade med justerbara benmuffar och tillåter individuell dragning och perfekt skydd mot ingående vatten. De matchande jackor är bekväma att passa genom förböjda ärmar och bekväm att bära med mjukt foder på både insidan av manteln och i den höga stormen krage och rymliga gefleecten jacka fickor. Ocean kläder måste inte bara sitta bra, men också ge den nödvändiga säkerhetsnivån. Göras i olika färgkombinationer för maximal synlighet även i låga sikt jackor var försedda med huvar i signalfärger och högpresterande 3M ™ reflektorer och sålunda ger maximal synlighet ses i en nödsituation i enlighet med nöd. Detaljer som 2-vägs dragkedjor för lätt på och av och förstärkningar på bak och knän kompletterar våra mycket funktionella offshore- och oceankläder i detalj.

Otaliga kombinationer till ett utmärkt pris och prestanda förhållande

Marinepools mål är att ge kunderna lämplig klädsel och skydda dem från vind och väder. Du hittar ett stort urval av matchande flytvästar och andra skyddskläder i vår webbshop. Vill du komplettera din offshore-uppsättning och letar efter ytterligare kombinationsmöjligheter? Handla på marinepool.se