Inshore

Visa som Rutnät Lista

23 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. 1 110,00 Sek
  Inkl. 25% moms, excl. Shipping Cost
 2. 3 310,00 Sek
  Inkl. 25% moms, excl. Shipping Cost
 3. 3 310,00 Sek
  Inkl. 25% moms, excl. Shipping Cost
 4. 2 760,00 Sek
  Inkl. 25% moms, excl. Shipping Cost
Visa som Rutnät Lista

23 Varor

Per sida
Fallande ordning

Inshore Kläder - standardutrustning för varje seglare

Marinepool Inshore Clothing billigt i Marinepools online-butik

Du som söker funktionella kläder, som omfattar både det absoluta standardsortimentet av fritidsseglare eller professionella skeppare. Marinepool erbjude ett brett urval jackor och byxor.

Lätt, funktionell, varm och vattentät - den perfekta klädseln

Den stora skillnaden mellan offshorekläder och korskläder är vikt. Inlandskläder är mycket lättare, men samtidigt är de också helt vattentäta och vindtäta. Den funktionella utrustningen med den beprövade DWR - Durable Water Repellency beläggningen - skyddar kläderna från alla väder. Dessutom är alla våra seglingskläder förstärkta med ytterligare slitstarkt material på utsatta områden såsom rumpan och knä och har tejpade sömmar, så att det hållbara tre-lagers prestanda material ger optimalt skydd mot vatteninträngning. Trots den vattentäta beläggningen är våra segelvästar mycket andningsbara, vilket garanterar optimal temperaturutjämning, även i varmare temperaturer. Professionell rådgivning för fri rörlighet och rätt skydd mot väder och vind kan du få här på webben.

Ett stort utbud av kvalitetsprodukter till rätta priser!

För att hitta de perfekta kläderna för din dagsutflykt, kan du titta i vår webbutik.Beställ din kläder idag och utan risk och betala bekvämt med Klarna.