Jolle

Visa som Rutnät Lista

48 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. 1 110,00 Sek
  Inkl. 25% moms, excl. Shipping Cost
 2. 1 880,00 Sek
  Inkl. 25% moms, excl. Shipping Cost
 3. 1 990,00 Sek
  Inkl. 25% moms, excl. Shipping Cost
 4. 1 110,00 Sek
  Inkl. 25% moms, excl. Shipping Cost
Visa som Rutnät Lista

48 Varor

Per sida
Fallande ordning

Snygg design och sportig funktion: Jolle-kollektionen från Marinepool

Köp här i online-butiken billigt!

Laser, Opti, 420, 29er eller 470er är seglare. Alla vet det, de åker i kallt vatten och sedan fortsätter de med de våta kläderna i isiga temperaturer för att korsa vinden ... Tävlingen måste fortfarande seglas till slutet. Med Marinepools segelutrustning är det inte bara perfekt för segling men kan även användas för surfing, kiting eller stå-paddling. 

Innovation kombinerad med modern racing design

Vår innovativa TP Neo-serie har blivit perfekt utformad för seglare. Det är våra nötningsbeständiga våtdräkter i 3 mm och 5 mm tjocklek. Med seglarens uppvärmning och isoleringsfunktion är den optimalt utrustade. För en individuell och bekväm bärkomfort kan kostymerna enkelt justeras med kardborreband, vilket garanterar hög grad av skydd mot vattentryck. Våra torra kostymer kombineras för att göra även den mest obehagliga och kallaste regattadagen ett varmt nöje. Viktigt för användaren är vår NTS-kollektion, som inkluderar hög kvalitet, sele, knäskydd, neoprenhandskar och mycket mer. Marinepool kombinerar modern racing design med moderna färger. Rash Guards eller torra kostymer gör ett sportigt och modernt utseende - kombinerat med optimalt skydd mot vind och väder.

Högkvalitativa material för bästa komfort

Våra samlingar, utvecklade av professionella seglare, är gjorda med de bästa materialet och testas under de mest ogynnsamma förhållandena, så varje seglare kan verkligen fokusera på segling. Om du har frågor om storlekar eller materialförhållanden så mejla oss: info@ps-sportswear.com