Strandmode

Visa som Rutnät Lista

7 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

7 Varor

Per sida
Fallande ordning

Beach Time - optimalt utrustad för stranden med mode från Marinepool!

Köp fashionabla badkläder i Marinepools webbshop


Sommartid, varma temperaturer, drömsemester på stranden - men fortfarande rätt baddräkt, en fashionabel bikini eller praktisk flaskkylare neopren för långa varma dagar på stranden. Vår marina design på badkläderna kan kombineras perfekt med semesterutrustningen för havet, stranden eller strandpromenaden. 

Våra  bikinis och tankinis är tillverkade av hög kvalitet, utrustade med slitstark Neckholdern och är  även perfekt till segling på fina sommardagar. På samma sätt är våra marina designade badkläder i en enkel och elegant design. Ett absolut måste för den heta sommardagen, vår neo champagneflaskylare av neopren. Den stängs perfekt med en högkvalitativ dragkedja.

Köp Sunny Styles online - kombinera med kläder för varje tillfälle

För att göra drömmen perfekt, kan de eleganta badkläderna kopplas ihop med våra eleganta T-shirts, våra eleganta strandpåsar eller Régates Royales-serien väskor. Det perfekta outfitet för en härlig dag till havs eller på stranden. Om det gäller dåligt väder på semester, handla här för sportiga softshelljackor, regnjackor och klädjackor och mycket mer för perfekt skydd mot vind och väder. Beställ idag i vår webbshop.