Bälten

Visa som Rutnät Lista

2 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

2 Varor

Per sida
Fallande ordning

Seglingstillbehör!


Handla högkvalitativa bälten hos Marinepool.se


Läderbälten eller praktiskt justerbar flätad elastan - Marinepool Onlineshop säljer ett stort urval av bälten för män och kvinnor. Vanligtvis är det de små sakerna som kompletterar outfiten först. För att komplettera stilen är våra högkvalitetsbälten det perfekta tillbehöret. Oavsett om du är på seglingsresa, business eller på fritiden, så har vi det perfekta iögonfallet för varje tillfälle.


Särskilt inom området crewwear och teamwear spelar små detaljer som det välpassade och enhetliga bältet en viktig roll i ett holistiskt lagutseende. Utrusta ditt seglingsteam med maritima bälten från Marinepool! Från det klassiska bältet, flätat rep, till vårt extravaganta segelbälte, gjord av äkta duk, erbjuder Marinepool ett brett utbud av sportiga tillbehör. Så alla Marinepool bälten är gjorda av utvalda och högkvalitativa material. Utrustad med de klassiska D-formade inoxringarna är en individuell justering oändligt möjlig och möjliggör en bekväm passform. 

Kombinationsalternativ så långt ögat kan se!


Särskilt män vill inte ge upp ett matchande bälte. Så mycket bättre att Marinepool garanterar ett bra val för seglare. Skapa den perfekta seglingsutseendet! Letar du fortfarande inspiration till hur man kombinerar våra sportiga, moderna bälten? Hitta fler kläder som jeans och byxor, shorts för män eller Bermuda och kjolar för kvinnor, vilket kan kombineras perfekt med våra kvalitetsbälten. Dra nytta av vår utmärkta service med snabba leveranstider och betalning via Klarna.