Tillbehör

Visa som Rutnät Lista

34 Varor

Per sida
Fallande ordning
  1. 220,00 Sek
    Inkl. 25% moms, excl. Shipping Cost
  2. 410,00 Sek
    Inkl. 25% moms, excl. Shipping Cost
  3. 330,00 Sek
    Inkl. 25% moms, excl. Shipping Cost
Visa som Rutnät Lista

34 Varor

Per sida
Fallande ordning

Tillbehör till sjölivet!

Förutom funktionell seglingskläder och marintmode innehåller Marinepool-sortimentet matchande tillbehör för segling och vattensporter. Dessa inkluderar en omfattande samling av handskar för segling. Varje seglare är beroende av bra segelhandskar för att skydda händerna och få mer grepp och bättre grepp på bågarna.Det finns olika modeller med hela fingrar, enda fria fingrar eller komplett med halvfingrar. Förutom läder och neopren, som ger en bekväm slitstark känsla, är handskarna försedda med speciella material som Kevlar eller Grip för bästa prestanda.

Billiga badkläder i Marinepool webbshop

För att slutföra vårt marina erbjudande för vattensporter är badkläder också en del av sortimentet. Sportiga badbyxor och badkläder i stilfulla färger garanterar den bästa badglädjen, precis som bikini och tankini i marin design. Passande finns det stora badhanddukar i sortimentet. För kalla drycker i den varma sommaren har vi utvecklat en speciell flaskskylare av neopren.

Kepsar, hattar och halsdukar - köp billigt på nätet

En bra huvudbonad är ofta ett måste på sjön. Ofta underskattas solskenet på sommaren. Solbränna och värme är oönskade konsekvenser. Det mest effektiva skyddet är funktionella huvudbonader som andas samtidigt, så att du inte svettas. Här hittar du olika slags kepsar. Egenskaper som UV50 + solskydd, speciell beläggning mot vatten och smuts, snygg fleecefoder och keps med band att fästa i jackan.