Régates Royales

1929 lades grunden för den välkända Régates Royales i Cannes, Frankrike.
Sedan dess har regatta varit mötesplats för de mest framgångsrika seglarna i världen. De vackra klassiska yachterna som deltar i "Panerai Classic Yacht Challenge" som en del av Régates Royales är en fest för både seglare och åskådare. Dessutom är Régates Royales värd för en av de viktigaste drakehändelserna. Ett högklassigt fält av konkurrenter med över 80 fartyg och de bästa lagen i världen, ledd av Transbunker-laget, kommer till Cannes varje år.

EN KOMBINATION AV MODERN OCH KLASSISK

Konstruerad för Régates Royales är samlingen mycket framgångsrik och bär rykten om denna klassiska regatta långt bortom Cote d'Azur. Den kan nu hittas i välfyllda specialaffärer såväl som i butiker och flygplatser i hela Europa och Mellanöstern.
Alla delar av samlingen präglas av maritima material, Yacht Club de Cannes-färgerna och med en otrolig detaljuppmärksamhet. Varje del av samlingen bär Régates Royales-logotypen, som antingen är broderad på baksidan i högsta kvalitet eller elegant utskrivna.
 
YACHT CLUB DE CANNES

Marinepool och Yachtclub de Cannes har ett långvarigt partnerskap inom Régates Royales Klassik Regatta och samlingarna som härrör från detta partnerskap är en succeshistorier. Mer information Se: Régates Royales