Oman Sail

Oman Sail team

Oman Sail är ett av de snabbast växande varumärkena inom segling. Förutom spridningen av Oman som en lyx turism och investeringar destination syftar initiativet till att låta blossa upp den maritima historien av landet tillbaka utvecklingen av den professionella segling i Oman och destinationen.
"Oman Sail" -initiativet är värd för den enda offshore seglingsevenemanget i arabiska vatten, "Segling Arabia The Tour". Den "Mussanah Race Week", som också organiseras av Oman Sail är ett av de största regattor för OS och jolle klasser. Dessa mycket professionella träningsläger och tävlingar för bästa unga talanger kommer att hållas under "Mussanah Race Week," de unga generationer med de nuvarande toppseglare samla hela världen.

Marinepool är den officiella kläder partner i organisationen Oman Sail och därmed också av de listade Oman Sail händelser och Oman Sail Racing team av OS och jolle klasser upp till ledande Extreme Sailing Series katamaran och inte minst imponerande MOD70 Oman Air - Musandam.


Website: Oman Sail