Jeans och byxor

Visa som Rutnät Lista

4 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

4 Varor

Per sida
Fallande ordning

En klassiker i varje mans garderob

Köp billiga jeans och byxor med hög kvalité från Marinepool i webbutiken.

Varje man har dem, alla älskar och kommer troligen att räkna dem bland hans favoritkläder i garderoben: jeans! Jeans historia går långt tillbaka. Även då har en absolut måste-ha, jeans och byxor för män tappat liten betydelse även idag, om inte ens efterfrågan på fashionabla herrejeans har stigit. Fler och fler varianter av den tidigare klassiken produceras. Otaliga olika former och färger är nu att hitta sig in i den enskilda stilen. Olika högkvalitativa tyger bearbetas för en bekväm passform. På marinepool.se hittar du också en rad trendiga byxor som passar för nästan alla tillfällen.

Byxor till kontoret, arbetskläder eller besättningskläder; Marinepool erbjuder dig ett brett urval av högkvalitativa jeans och byxor att alltid klä sig i. För det perfekta sommarutseendet, våra chinos, som inte bara är bekväma att bära på grund av de högkvalitativa tygerna, men också försedda med en sportig skärning. Som en särskild höjdpunkt i intervallet har Marinepool våra kvalitets Lee Lyx träningsbyxor gjorda av mjuk jersey tyg, dekorerad med designelement marint och en sportig stil. 

Mode och funktionalitet förenade på Marinepool

På Marinepool kan du köpa ett brett utbud av fashionabla T-shirts, accessoarer eller stickade kläder. Men du hittar också det du letar efter när du letar efter flytvästar eller rätt utrustning för din nästa offshore segelresa. Vi har de perfekta offshore jackorna och offshore byxor för män här i onlinebutiken, som kan kombineras med vårt högfunktionella underkläder för kalla segeldagar. Beställ din nya seglingutrustning idag och välj en bekväm betalningsmetod med ditt kreditkort eller Klarna.