Skjortor

Visa som Rutnät Lista

22 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

22 Varor

Per sida
Fallande ordning

Skjortor för varje tillfälle köper man från Marinepool

Köp kvalitets herrskjortor från Marinepool

Om du vill vara mer klädd än med en enkel T-shirt eller polo, är valet vanligtvis en skjorta. Men vilken skjorta från Marinepool vill du ha? Klassisk eller avslappnad? Slank passform eller vanlig passform? För att inte drunkna i detta hav, ger marinepool en översikt över de viktigaste funktionerna. Vi har rätt ytterkläder för män för varje tillfälle, för varje par byxor och för varje outfit. Hitta här de senaste stilarna - i kombination med otaliga möjligheter, gjorda av förstklassiga tyger för din affärsutrustning eller det sportiga utseendet på ett event.

Endast de bästa materialen i skjortor från Marinepool

För att maximera komforten använder Marinepool endast högkvalitativa och hållbara material för att säkerställa en bekväm passform för modemedvetna män. Alla våra skjortor är gjorda av 100% bomull och ändå är de helt olika. Produktsortimentet sträcker sig från innovativ noniron-teknik till klassiska corduroyskjortor. Den strykfria skjortan har en självpolerande funktion, så att strykfria textilier och skrynkelfri kvalitet kan garanteras och bli ett perfekt utseende. Som en speciell egenskap i Marinepool-tröjorna finns Smart Tech-tröjan med andningsegenskaper och integrerat UV-skydd. Många av våra skjortor har fint broderi, som det utarbetade konstverket av den exklusiva och välkända Régates Royales. Gerad på Regates Royales samlingen Marine Pool fäster särskild kärlek för detaljer, som vi har behållit i decennier ett nära samarbete på detta högprofilerade event och vi visar dem vår kärleksfulla samling vårt erkännande och uppskattning.

Full sortiment med ett stort urval - endast hos Marinepool

Föutom våra skjortor kan du också handla våra högkvalitativa marinepool sweatshirts och hoodies, som perfekt kombineras till en avslappnad look.