Västar

Visa som Rutnät Lista

7 Varor

Per sida
Fallande ordning
  1. Reducerat pris 995,00 Sek Ordinarie pris 1 990,00 Sek
    Inkl. 25% moms, excl. Shipping Cost
Visa som Rutnät Lista

7 Varor

Per sida
Fallande ordning

Förmodligen det mest flexibla plagget för höst & vår

Köp billiga högkvalitativa västar på marinepool.se

Letar du efter ett funktionellt plagg - inte för varmt, men vindbeständigt, naturligt andningsbart och med högsta slitstyrka och sportig design - då är du optimalt rådgiven med en herrväst frånv Marinepool. Oavsett om du vill segla, vandra eller bara skan till kontoret, då är västar det perfekta valet för varje situation. Här hittar du ett brett urval av västar för män.

Värme, vattenavvisande och mycket mer

Marinepool västar för män är gjorda av högsta kvalitet material. Fodrade herrvästar är fyllda med den välkända PrimaLoft® - den syntetiska nedbytet. Du är garanterad en hög grad av funktionalitet och en bekväm passform samtidigt som man tar hänsyn till djurs välbefinnande. På grund av uppvärmningen och andningsegenskaperna kan detta plagg användas perfekt på dagar med ständigt förändrade väderförhållanden. Du har en maximal rörelsefrihet tack vare innovativt 3-lags stretchmaterial av slitstark softshell. På grund av den ständigt ökande efterfrågan på egna besättningskläder, finns det också möjlighet att få västarna broderade med logga.

Bekväma västar online

Har du hittat din drömväst från den aktuella kollektionen i vår webbutik så kan du omedelbart beställa riskfritt och enkelt välja ditt betalningsmedel som du väljer, kreditkort eller Klarna. Om du fortfarande letar efter kvalitets segelkläder hittar du slitstarka kläder, kvalitets segelskor och marinjackor för män.