Fleece

Visa som Rutnät Lista

8 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

8 Varor

Per sida
Fallande ordning

Varma och multifunktionella - fashionabla fleecejackor och pullovers från Marinepool

Köp här - högkvalitativ herr fleece hos marinepool.se

Herrfleece, pullovers och jackor erbjuder en hög grad av funktionalitet, vilket gör dem perfekta för segling eller utomhusaktiviteter som vandring eller på fritiden. 

Fleece från Marinepool är varm, funktionell och lätt att tvätta

Marinepools fleece för män har en sensationell kvalitet för att transportera fukt och svett på utsidan, vilket garanterar högsta möjliga komfortnivå under träning. På grund av det varma isolerande skiktet och polyesterfibrerna är Fleece by Marinepool särskilt bekväm att bära och hålla sig i form under lång tid. Detta medför att en perfekt värmebalans genereras. Dessutom är högkvalitativa mäns fleece från Marinepool vattenavstötande och resistenta, så de kan också övertyga med stänkvatten eller dimma. Fleecejackan har många sido- och insidafickor och ett innovativt hakskydd. Användningen av avancerade material gör Marinepool fleece för män väldigt lätt att tvätta. Tvätt i högst 40 grader med en sluten dragkedja till vänster ger inga små knölar eller piller - här har du din favorit fleece från Marinepool.

Sportiga funktionella kläder i kombination med nuvarande modetrender

Här på marinepool.se hittar du matchande funktionella jackor för män och även softshelljackor för kvinnor, vilket erbjuder optimalt skydd mot vind och väder. Du hittar även vår lätta "Stavanger" -jacka. Har du hittat storleken och färgen på din nya herr fleecejacka? Beställ snabbt och riskfritt och betala med Klarna.