Tec Sneaker & Stövel

Visa som Rutnät Lista

4 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

4 Varor

Per sida
Fallande ordning

Sportiga sneakers för segling

Inte bara däckskor men även sneakers och seglarstövlar tillhör det stora utbudet från Marinepool

Om du gillar det mer sportiga och vill undvika de klassiska båtskorna rekommenderar vi Marinepool Tec-sneakersna. Dessa funktionella sportskor kännetecknas av deras funktionalitet och sportighet. Genom årtionden av utveckling av innovativa tekniker, särskilt i solens område, erbjuder Marinepool lätta, hållbara segelskor med en speciell yttersåle av högsta komfort. På grund av den speciella konstruktionen av sneakersna gjorda med dämpande skum i sålarna och materialet blandas genom olika material såsom syntetiskt nät och läder, är valet obegränsat. Så det finns tekniska och funktionella skor för män och kvinnor och i olika prisklasser från billiga och billiga till högkvalitativa och dyra med och utan snören.

Huvuddragen i funktionella sko

Den sportiga skon handlar inte bara om materialet utan även om tillverkning och passform. Så Tec sneakers är antingen vattenavstötande eller helt vattenpermeabla. Den senare är dock avsedd för att den här typen av skor har en motsvarande EVA eller plastsula med integrerat dräneringssystem - så hål som i Vibram-sulan, där vattnet kan strömma bort ohindrat. Också med sneakersna är det viktigt att sålarna är slipfria och glidfria såväl som för skydd av båten eller fartyget missfärgas inte. Dessutom är sulorna konstruerade så att inga stenar fastnar och skadar däcken. I allmänhet är alla sportskor andningsbara eller ger en så god ventilation att lukt undviks. Således är sådana sportskor idealiska för alla vattensporter. Förutom grippy sålar har skorna hållbara förstärkningar för hållbarhet, stöd och komfort. I allmänhet är detta atletiska skor designat för att vara så ljust och funktionellt som möjligt. Sålunda ger dessa slitbanor utmärkt skydd och stöd i naturen både ombord på båtturer, regattor eller kryssningar, på vattnet eller på promenader på land eller medan de handlar i staden.

Inte bara sportig, men också funktionell och modern

 Det finns ett så brett erbjudande och urval av olika modeller som passar de mest varierande kraven. Så Tec sneakers är en absolut måste-ha i varje skoskåp!