Neopren Skor

Visa som Rutnät Lista

5 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

5 Varor

Per sida
Fallande ordning

Segelskor av neopren

Neoprenskor - köp billigt från Marinepools webshop

Marinepool erbjuder också ett brett urval av neoprenskor till de mycket ambitiösa sjömännen. Dessa skor passar bäst för sportig segling på små båtar och jollar. Enseglare föredrar denna sko på grund av den trevliga komforten, bekvämlighet och flexibilitet av materialet att föredra för segling. I sådana båtklasser som laser eller Finn seglas också i trapezan. Här får du ett optimalt grepp och känner dig trygg. Så neoprenskor bärs inte bara av fritidsseglare, utan även av seglare som deltar på OS eller EM och VM.

Egenskaper hos neoprenskor - dam, män och barn

Neopren skor är en klassiska racingskor som lockas till sportig segling. Neo-tyget måste vara vattentät och snabbtorkande. Dessa gummi stövlar hindrar vind och vatten från att kyla ner, och håller fötterna varma och torra. Dessa termiska egenskaper uppnås genom isoleringsförmågan hos de små luftintagningarna, såsom luftbubblor i den gummiaktiga substansen. Mestadels är Neo-materialet 3 mm eller 5 mm tjockt. Matcha neoprenstövlarna, bär en våtdräkt, shorty, wetsuit eller drysuit. Glöm inte att matcha med en flytväst.

Neoprenskor - inte bara för segling

På grund av den speciella sulan fungerar skorna inte bara för seglare. Idrottare av alla andra vattensporter är också beroende av neoprenskon. Genom de halkfria sulorna med separat förstärkning för optimalt skydd av tårna är denna sko också lämplig för Stand Up paddeling (SUP) surfing och surfa ombordstigning och wakeboard eller kajakpaddling, samt bra för klättring och dykning. Sådana segel- eller surfskor finns hos Marinepool till låga priser och bästa kvalitet i olika mönster för kvinnor, män och barn att köpa online.