Däckskor

Visa som Rutnät Lista

8 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

8 Varor

Per sida
Fallande ordning

DÄCKSKO - KLASSISK BÅTSKO

HANDLA MARINEPOOLS DÄCKSKOR HÄR I WEBBSHOPEN

Den klassiska båtskon är nu ett absolut kultobjekt. Däckskon utvecklades en gång som en funktionell seglingsskor för seglare, nu en den en klassiker. Så det tillhör den grundläggande utrustningen för varje seglare. Därför finns det klassiska storlekar både för kvinnor´s båtsko samt mäns båtskor i olika färger, former och material. Genom den höga kvaliteten och flexibiliteten hos det yttre materialet i skon erbjuder den maximal komfort och hållbarhet. Däcksko i skinn, antingen mocka eller läder, andas, resistent mot havsvatten och salt vattenavvisande och snabbtorkande. Dragen av denna sko är den speciella sulan med täckprofilen och snörnings systemet. Det finns flera olika modeller av denna sportsko men de har alla en sak gemensamt - de halkfria sulorna och den karakteristiska 360 °

KLASSISK DÄCKSKO MED SÄRSKILD HALKSULA

Sulan är hjärtat av denna båtsko. Det viktigaste ombord är optimalt grepp och stabilitet av alla besättningsmedlemmar i alla situationer. Speciellt i våta förhållanden är den här egenskapen särskilt viktig. Genom de små fenorna i sulan, som fungerar som ett avlopp, kan vattnet rinna optimalt och garaterar halkskydd. Förutom säkerheten genom glidning är också funktionalitet och komfort viktiga funktioner. Speciellt på långa resor och regattor är en bekväm fotbädd avgörande för att skona leder och undvika smärta. Skosulan dämpar vikten och är mer skonade för lederna. Ett annat kriterium av sulan är motståndet - både själva skon och mot däcket. De flesta skorna är vita eller transparenta nertill så att de inte kommer att lämna märken på däck. Även remsor av nötning av sulorna skadar båtdäck och välkomnas inte av skepparen.

BÅTSKO - PERFEKT FÖR VARJE DAG

Genom den klassiska designen är det en elegant sko som kan bäras barfota, hög popularitet som vardags streetsko. Men i andra sporter som ridning, tennis eller golf kan du ha denna funktionella sko genom sin stabila gummisula och snörning och maximal komfort med stor entusiasm. Genom sin elegans och sportiga stil är den här modellen perfekt för alla tillfällen. Superskön att ha på sig!