Våra kunder säger

Irene - Snabb och proffsig service i samband med beställning. Jättesnygga kläder, med bra kvalitet och där storlekarna faktiskt passade perfekt. Snabb och smidig leverans. Kan varmt rekommendera Marinepool Sverige

Linnea - Kvalitetskläder med många användningsområden. Smidigt köp och leverans!

Anna - Jag har beställt ursnygga kjolar med shorts i praktiskt material. Trevlig och effektiv kundservice on topp gör att jag varmt rekommenderar Marinepool Sverige!

Birgit - Jag vill rekommendera Marinepools kläder för den lyckade kombinationen av sportkläder med mycket klädsamma plagg som passar unga som lite äldre. Kläderna känns bekväma och är snygga! Man behöver inte äga någon båt, även om det förstås vore trevligt, för att gå loss och shoppa!!

Annika - Fantastiskt material och snygga

Matilda - Snygga kvalitetskläder och bra service!

Åsa - Först och främst är det snygga och coola kläder som jag bara vill köpa

PS Sportswear of Sweden AB

Vi är sedan 2019 stolta över att vi får representera Marinepool i Sverige. Vi har lång erfarenhet från båtliv, kläder och försäljning. Vi ser fram emot en spännande lansering av Marinepool i Sverige. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller idéer.

Hoppas du vill fälja med oss på vår resa!

Karin Åslund/Peter Söderlund

28 år Marinepool - Spirit of the ocean

För glädjen att segla - eller hur man gör hobbyn till ett yrke
och har då ingen tid för hobbyn.

Från vänskapen mellan tre seglare 1991 föddes ett företag. Även då var logotypen jordklotet, för på medellång och lång sikt skulle varumärket gå ut i världen. Tre killar från München tog upp kampen med de stora leverantörerna och det visade mycket snabbt att denna kamp lyckades och så var varumärket ute på en resa runt jorden bland seglare.

Den globala framgången är baserad på flera faktorer. För det första finns de tre grundarna, som inte kunde vara mera olika i sin natur. Men exakt dessa olika perspektiv eller anpassningen av dessa till ett gemensamt mål är nyckeln till framgång. Detta är bara en faktor, för utan de många vännerna, toppsailare och federationer från alla nationer som hjälpt till att utveckla varumärket, skulle vi inte vara där vi är idag. Nu är den viktigaste faktorn saknas personal som lever Marinepool; Endast genom användningen är det möjligt att utveckla varumärket i denna form.

Vägen från skoimportören till en av världens ledande segel- och livvästproducenter inom marint mode gör oss stolta och ödmjuka inför framtiden..

Vår entusiasm för våra kollektioner är alltid ett incitament att utveckla nya, ännu mer innovativa produkter som ger glädje åt kunden varje dag, vare sig på vattnet eller i tanken. Här vill vi fortsätta. , , eftersom vägen är målet!

Stefan Eberle / Robert Stark

SHOWROM

Välkommen till vårt showrom i Stockholm.

Vi erbjuder ett showrom för våra återförsäljare och partners. Detta är inte öppet för kunder och en tidsbokning i förväg är vi tacksamma för.

Boka på: info@ps-sportswear.com

 

Adressen är: Långvretsvägen 14 Spånga